JISA ГОРФРУТ / GORFRUT - Течен органичен тор с аминокиселини 1л.
- Наличност: В наличност
JISA ГОРФРУТ / GORFRUT - Течен органичен тор с аминокиселини 1л.
GORFRUT® е формулиран на основата на тор NK обогатен с амино киселини за уголемяване размера на плода . Също съдържа хелатиран калций EDTA.
GORFRUT® активира асимилацията на азот и спомага за клетъчното делене по естествен път на растението специално в критични моменти на стрес.
GORFRUT® повишава добива на културите повишавайки обема и качеството на продукцията.
НАЧИН НА ПОЛЗВАНЕ
GORFRUT® препоръчва се за всички видове култури; зеленчуци,ягоди,овощни,лозя,цветя и декоративни и т.н.може да бъде внасян чрез листно капково или каквато и да е поливна система както и за хидропоника
СЪДЪРЖАНИЕ
Свободни амино киселини................................ 4,8 % p/p
Азот (N) общо.................................................... 4,0 % p/p
Азот (N) органичен ............................................ 0,8 % p/p
Азот (N) урея..................................................... 3,2 % p/p
Калиев оксид(K2O) разтворим във вода ........... 12,0 % p/p
●Плътност: 1,28 kg/l ●pH:9,2
Клас A: Съдържание на тежки метали по малко от разрешеното за този клас
АМИНОГРАМА
Аргинин: 0,4%; Глицин: 1,8%; Глутамин: 1,5%; Лизин: 0,7%; Полин: 0,4%.
ДОЗИ:
ЛИСТНО ТОРЕНЕ:
ЗЕЛЕНЧУЦИ ЯГОДИ И ДЕКОРАТИВНИ внася се по 120-180 мл/дка в 40л вода по време на целия цикъл.
ОВОЩНИ И ЛОЗЯ: 2-3 внасяния по 150-210мл/дка в 40л вода по време на целия цикъл.
Може да се внася самостоятелно или с VEGETAMIN® или други биостимуланти и NPK на JISA.
КАПКОВО:
От 300-500мл/дка на всяко внасяне в зависимост от климатичните условия и моментното състояние на културата в момента на внасяне.Внесен заедно с FULVIN провокира позитивна енергия върху растението.
СЪВМЕСТИМОСТ
Съвместим е с повечето продукти за растителна защита.
Не смесвай масла или продукти с ниско Ph.
ПРОИЗВОДИТЕЛ: JISA: Jiloca Industrial, S.A. – ИСПАНИЯ